City Racing voor uw bedrijf!

Ook in 2013 zal City Racing Rotterdam plaatsvinden. Momenteel zijn we alweer druk doende met de voorbereidingen voor de nieuwe editie in augustus 2013. City Racing biedt interessante mogelijkheden voor uw bedrijf, merk of product. Met onze VIP-tickets bezorgt u uw relaties, klanten en/of werknemers een unieke en onvergetelijke dag door ze van dichtbij de Formule 1 mee te laten maken. In uw eigen ontvangstruimte direct langs het parcours genieten uw gasten onder het genot van luxueuze catering en dranken van het spektakel op de baan. Breng tussendoor een bezoekje aan de paddock.

In het geval u zich focust op rententie, loyaliteit, branding, sales en/of acquisitie bieden wij diverse mogelijkheden aan. City Racing is dé manier om bedrijf, merk of product te liëren aan de wereld en kenmerken van de Formule 1.

Wij gaan graag het gesprek met u aan om na te denken over een ‘custom made’ pakket dat geheel aansluit op uw wensen en uw doelstellingen realiseert. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact  op met cityracing.com.

Geef een reactie