VKV City Racing Rotterdam is dé manier om uw marketingdoelstellingen te realiseren. Wanneer u zich focust op retentie, acquisitie, branding, sales en/of loyaliteit biedt VKV City Racing Rotterdam uitstekende mogelijkheden aan. Bezorg uw relaties, werknemers en/of klanten een onvergetelijke ervaring door ze van dichtbij de Formule 1 mee te laten maken. Creeer of vergroot uw naamsbekendheid door mee te liften op de enorme nationale- en internationale media-aandacht. Voor ieder bedrijf, merk of product biedt VKV City Racing een passende mogelijkheid aan.

Wij gaan graag het gesprek met u aan om voor u een ‘custom-made; pakket samen te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijkheden VIP

U ontvangt hiermee 10 VIP-tickets. Op de speciale parkeerplaats kunnen uw gasten hun auto parkeren en gebruik maken van het exclusieve vervoer naar het VIP-dorp. Hier kunt u gebruik maken van de luxueuze catering en dranken t/m 16.30. Tijdens het programma kunt u plaatsnemen op de VIP-tribune direct langs het parcours waar u kunt genieten van al het spektakel. Tevens ontvangt u (per 10 VIP-tickets) 2 paddockpassen die u kunt laten rouleren onder uw gasten. Na afloop van het programma hebben al uw gasten toegang tot de paddock.

Prijs VIP-Sponsorpakket (incl. 10 VIP + 2 paddockpassen) € 2.750,- (ex btw)
extra VIP-ticket € 275,- (ex btw)

Met dit unieke VIP-Partnerpakket beschikt u over een eigen VIP-unit en bezorgt u uw beste relaties een onvergetelijke dag. Uw eigen ontvangstruimte is uitgerust met een bar, waardoor de service op drank(en)gebied optimaal zal zijn. Tevens beschikt uw unit over een eigen TV-scherm waarop u met uw gasten onder het genot van een hapje en drankje niets van het evenement hoeft te missen. Met de crewmemberpas(sen) kunt u uw medewerkers de gehele dag inzetten in uw unit zonder dat dit ten koste gaat van uw VIP-kaarten. U ontvangt rouleerbare paddockpassen, die in combinatie met een VIP-kaart, toegang geven tot de paddock. Hier maken alle Formule 1-teams hun bolide klaar voor de demonstraties.

Naast alle hospitality mogelijkheden wordt uw logo op de site vermeld en ontvangt u advertentieruimte in het officiële programmaboek van VKV City Racing. Tenslotte heeft u de mogelijkheid om, in overleg met de organisatie, uw unit te branden in uw huisstijl.

Kijk hier voor meer informatie

Geniet van een avond vol Glitter & Glamour van Formule 1. Tijdens het Burning Rubber Gala ontmoeten de top van de autosport en het bedrijfsleven elkaar. Diverse prominenten zullen hun opwachting maken. Het Gala, met dresscode ‘black tie’, staat vol entertainment en zal plaatsvinden op de zaterdagavond voor VKV City Racing in wederom een authentieke Rotterdamse locatie.

Meer informatie over reserveringen via info@rotterdamracing.com.

Nadat de rook is opgetrokken is het tijd voor Club Monaco. Geniet met al uw gasten na van het racespektakel tijdens dé officiële after party van VKV City Racing. Sinds jaren is Club Monaco de ultieme afsluiting van het raceweekend.

VIP-pass à €150,- (excl btw) inclusief hapjes en drankjes (binnenlands gedestilleerd)

Silver & Gold

- Silver-pakket a € 650,- (ex btw): 10 Silver-tickets, gehele dag toegang Silver-tribune, vanaf 17u toegang paddock

- Uw Silver-tribune a € 6.250,- (ex btw):
 100 Silver-tickets, gehele dag toegang tot uw Silver-tribune, vanaf 17u toegang paddock

  

- Gold-pakket a € 1.500,- (ex btw): 10 Gold-tickets, gehele dag toegang Gold-tribune en gebruik catering, vanaf 17u toegang paddock en vip-dorp

- Uw Gold-tribune a € 14.500,- (ex btw):
 100 Gold-tickets, gehele dag toegang tot uw Gold-tribune en gebruik catering, vanaf 17u toegang paddock en VIP-dorp

Sponsoring

VKV City Racing Rotterdam is dé manier om uw doelstellingen te realiseren. Wanneer u zich focust op retentie, loyaliteit, sales, branding en/of acquisitie biedt VKV City Racing uitstekende mogelijkheden aan. Met één evenement kunt u meerdere doelstelling tegelijk behalen.

Kijk hier (link toevoegen naar sponsoring tab) naar de mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Vraag bij Cas Teensma via 010-2120882 of via cas@rotterdamracing.com meer informatie (factsheet) op.

Arrangementen

Ontdek wat Rotterdam nog meer te bieden heeft naast VKV City Racing. Hiervoor bieden wij speciale arrangementen aan, zodat u uw bezoek aan VKV City Racing kan combineren met een Citytrip. Uiteraard bieden de arrangementen ook het gemak om zondag uitgerust het evenement te bezoeken.

- Hotelovernachting (4-sterren) zaterdag/zondag voor 2
personen (o.b.v. 1-tweepersoonskamer)
- 2 Silver-tickets City Racing Rotterdam
Prijs € 299,- (ex btw) 

- Hotelovernachting Manhattan Hotel (5-sterren) zaterdag/zondag voor 2 personen  (o.b.v. 1-tweepersoonskamer)
- 2 VIP-tickets VKV City Racing Rotterdam
Prijs € 699,- (ex btw)