Sponsoring bij City Racing Rotterdam biedt interessante mogelijkheden uw bedrijf onderscheidend en dynamisch te positioneren binnen uw doelgroep. Als partner van City Racing verbind u uw naam aan het evenement en staat activatie centraal. Voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt bieden wij diverse mogelijkheden aan.

Relatiemarketing:

U bent duidelijk aanwezig in het VIP-dorp en krijgt de mogelijkheid relaties uit te nodigen in uw eigen VIP-unit direct langs het parcours. Bezorg uw relaties een unieke ervaring door ze van dichtbij de Formule 1 mee te laten maken. Creeër en versterk bestaande relaties.

Exposure:

City Racing is dé manier om uw bedrijf te liëren aan de wereld en kenmerken van de koningsklasse binnen de autosport: Formule 1. U bereikt honderdduizenden mensen middels uw logo op boarding, banieren en bogen.

Wij bieden diverse sponsorpakketten aan. Op basis van uw doelstelling(en) maken wij een sponsorpakket op maat. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Cas Teensma via 010-2120882 of cas@rotterdamracing.com.

Tevens kunt u de factsheet met hierop alle kerncijfers van City Racing aanvragen.