Om niets van VKV City Racing te missen en gegarandeerd zicht te hebben worden er direct langs het parcours tribunes geplaatst. Zo heb je altijd zicht op het parcours en zie je de coureurs van dichtbij donuts en burn-outs maken. In de buurt van de tribunes heb je de mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van de catering. Na afloop van het programma heb je de mogelijkheid om nog een bezoek te brengen aan de paddock. Hier staan alle teams opgesteld en heb je de mogelijkheid om nog een handtekening te scoren van je favoriete coureur of op de foto te gaan met de pitbabes.

Silver-ticket

Met het Silver-ticket heeft u toegang tot de Silver-tribune direct langs het parcours. Achter de tribune is het mogelijk om (tegen betaling) gebruik te maken van de buitencatering. Na afloop van het programma (ongeveer 16.30) heeft u toegang tot de paddock.

Silver-ticket Volwassen: € 77,50 (inclusief btw en reserveringskosten) per persoon
Silver-ticket Kind (tm 12 jaar): € 47,50 (inclusief btw en reserveringskosten) per persoon

BESTELLEN 

VIP-ticket los

Nieuw is dat u VIP-tickets per stuk kunt kopen. U kunt uw auto gegarandeerd parkeren en gebruik maken van het exclusieve vervoer naar het VIP-dorp. Hier kunt u gebruik maken van de luxueuze catering. Tijdens het programma kunt u plaatsnemen op de VIP-tribune direct langs het parcours waar u kunt genieten van al het spektakel.

VIP-ticket los: € 275,- (exclusief btw en reserveringskosten) per persoon
BESTELLEN

Paddock-ticket

plattegrond-paddock-ticket

Met het Paddock-ticket heb je exclusief toegang tot de paddock van VKV City Racing 2014 vanaf 11:30 tot aan het einde van het evenement.

Een unieke inkijk in de keuken van de racewereld dus! Let op: een Paddock-ticket geeft geen toegang tot de Silvertribune of het VIP dorp. Ook is catering hier niet bij inbegrepen. De paddock is voor Paddock-ticket houders alleen bereikbaar via de Prins Hendrikkade/ Van der Takstraat.

Paddock-ticket: € 125,00 (exclusief btw en reserveringskosten) per persoon
BESTELLEN

Race-pakket

Ontdek wat Rotterdam nog meer te bieden heeft naast VKV City Racing Rotterdam. Met het Race-pakket combineert u een bezoek aan VKV City Racing met een hotelovernachting.
- Hotelovernachting (4-sterren) zaterdag voor 2
personen (o.b.v. 1-tweepersoonskamer)
- 2 Silver-tickets VKV City Racing Rotterdam 2014

Race-Pakket: € 360,- (inclusief btw en reserveringskosten) per persoon
BESTELLEN