Met dit unieke VIP-Partnerpakket beschikt u over een eigen VIP-unit en bezorgt u uw beste relaties een onvergetelijke dag. Uw eigen ontvangstruimte is uitgerust met een bar, waardoor de service op drank(en)gebied optimaal zal zijn. Tevens beschikt uw unit over een eigen TV-scherm waarop u met uw gasten onder het genot van een hapje en drankje niets van het evenement hoeft te missen. Met de crewmemberpas(sen) kunt u uw medewerkers de gehele dag inzetten in uw unit zonder dat dit ten koste gaat van uw VIP-kaarten. U ontvangt rouleerbare paddockpassen, die in combinatie met een VIP-kaart, toegang geven tot de paddock. Hier maken alle Formule 1-teams hun bolide klaar voor de demonstraties.

Naast alle hospitality mogelijkheden wordt uw logo op de site vermeld en ontvangt u advertentieruimte in het officiele programmaboek van City Racing. Tenslotte heeft u de mogelijkheid om, in overleg met de organisatie, uw unit te branden in uw huisstijl.

Op dit moment hebben wij de onderstaande units nog beschikbaar:
- 30 personen (type pagode, locatie vip-dorp)
- 40 personen (type pagode, locatie donutspot Willemsbrug)
- 50 personen (type pagode, direct langs parcours)
- vanaf 75 personen (type trailer, direct langs parcours)

Mocht u meer informatie of een (vrijblijvende) offerte wensen kunt u contact opnemen met Cas Teensma via 010-2120882 of cas@rotterdamracing.com.